Våre tjenester

Vi utfører alt av rørinstallasjoner, VVS-arbeid og renovering av våtrom i Oslo og Viken

Hvorfor velge Rørprosjekt AS som din rørlegger?

Du får hjelp når du trenger det! Vi har servicebil og rørlegger tilgjengelig fra 07:00 – 18:00. Ved nødstilfeller er vi tilgjengelige 24-timer i døgnet.

Vi er en solid rørleggerbedrift med god økonomi og er en trygg leverandør.

Vår kompetanse, erfaring og kunnskap innen vårt fagfelt gjør oss til en trygg aktør når behovet for en rørlegger oppstår.

Vi utfører våre oppdrag raskt og effektivt, med høy kvalitet.

Akutt behov for hjelp? 

Ring 94 84 33 33 / 950 84 875

Våre rørleggertjenester

Rørlegger med fokus på kvalitet og god service. 

Vi kan alt innen VVS. Eksempler på dette er:

ikon - vann

Tette avløp

Problemer med tette avløpsrør? Tette avløp kan forårsake både vannskader og oversvømmelse dersom problemet ikke blir utbedret raskt. Derfor er det viktig at rørene blir inspisert og fikset av fagfolk som har kunnskap og utstyr til å gjøre jobben riktig. Ved større problemer benytter vi spylebil for å gjenåpne tette avløpsrør.

ikon - pipe

Utskiftning av rør

Behov for nye rør? Å skifte ut gamle og sprukne rør er et vanlig oppdrag for en rørlegger. Både plastrør, kobberrør og stålrør kan være en av årsakene til at lekkasjer oppstår, som videre kan føre til store vannskader og materielle skader på eiendom. Er du usikker på hvordan tilstanden er på dine rør? Rørprosjekt AS sjekker gjerne om rørene dine er i faresonen. Vi utfører både inspeksjon, fornying og utskifting av alle typer rør.

ikon - radiator

Årlig sjekk av ditt vannbårne anlegg

En årlig sjekk og riktig vedlikehold vil forlenge levetiden på ditt vannbårne anlegg. En sjekk kan bestå av rensing av vann og alle komponenter med en spesiell type kjemikalie. Dette gjør at belegg som har lagt seg i rørene eller radiatoren fjernes, og varmeoverføring til rommet forbedres. Vi kan også ta en sjekk i tekniske rom og se til at termostater funger som det skal.

ikon - vask

Skifte utstyr på bad og kjøkken

Er det tid for en mindre oppgradering på badet eller kjøkkenet? Å skifte ut en servant eller et toalett er en enkel jobb for en rørlegger. Vi skifter alt fra små enkeltdeler til komplett innredning. Våre rørleggere er her for å hjelpe deg velge de riktige produktene og monterer det på ditt bad eller kjøkken!

ikon - badekar

Totalrenovering av bad

Rørprosjekt AS er en sentralt godkjent våtromsbedrift og sertifisert totalentreprenør på bad. Skal du totalrenovere ditt bad? Vi kan gjøre hele jobben for deg, fra planlegging og søknader til utførelse og ferdigstilling. Vi kommer gjerne på en gratis befaring for å se omfanget på prosjektet, slik at vi kan gi deg en fastpris for hele jobben.

ikon - vaskemaskin

Oppkobling av vaskemaskin

Eldre boliger har vanligvis ikke egen kran eller avløp for oppvask- eller vaskemaskin. Det er viktig at en fagmann utfører kobling og montering av ny maskin for å unngå potensielle vannlekkasjer i huset.

ikon - pipe

Blandebatterier til kjøkken og bad

Skal du pusse opp bad eller kjøkken? Vi har blandebatteri og armatur i alle fasonger og design. Ved å skifte ut gammelt med et moderne armatur kan dette medføre at trivselen øker både på badet og kjøkkenet. I dag har man et stort utvalg, f.eks. blandebatteri med uttrekkbar slange på kjøkkenet eller berøringsfritt blandebatteri på badet. Har du ujevn temperatur i dusjen bør kanskje dusjbatteriet byttes ut.

ikon - rørlegger

Montering av vannmåler

Smart måling av ditt vannforbruk. I flere kommuner er det nå krav om å installere en vannmåler i alle boliger og bygg. Ved å montere en slik måler vil du få eksakt oversikt over hvor mye vann du bruker og hvor mye du skal betale. Vi monterer vannmåler til fast pris.

ikon - ventil

Hovedstoppekran

Som huseier er du forpliktet til å ha en fungerende hovedstoppekran i huset. Er stoppekranen defekt kan det føre til problemer med å stenge av vannet. Rørprosjekt AS kan skifte til en hovedstoppekran som er både enkel og som vil garantere en sikker stenging av vannet.

Ikon - Varmepumpe

Varmepumpe

Varmepumper er en moderne og miljøvennlig løsning for oppvarming av bolig. Med riktig varmepumpe reduserer du både energiforbruk og kostnader ved oppvarming. Vi har et bredt utvalg av ulike varmepumper, og bistår deg også selvfølgelig med montering.

ikon - varmepumpe

Bytte ut varmtvannsbereder

Er det på tide å bytte ut varmtvannsberederen? Har den sluttet å virke, fått lekkasje eller begynt å bli gammel? Våre dyktige rørleggere i Rørprosjekt AS kan bytte ut varmtvannsberederen for deg. Ta kontakt så finner vi den beste løsningen for deg.

Vil du vite mer om våre tjenester
eller ønsker å avtale en befaring? 

Send oss en forespørsel via kontaktskjema eller
ring 47 32 00 00 for å prate med en rørlegger.

Priser

Rørprosjekt AS utfører VVS og rørleggertjenester av høy kvalitet til konkurransedyktige priser

Last ned vår prisliste eller ta kontakt for en gratis befaring og et pristilbud.

Last ned prisliste