Totalleverandør av rørleggertjenester

Om bedriften

Rørprosjekt AS er en mesterbedrift og totalleverandør av rørleggertjenester for private kunder og bedrifter i Oslo og Viken. Vi tar på oss små og store oppdrag innen service, vedlikehold og installasjoner av alt fra rør, avløp og våtrom til varme-, ventilasjons- og sanitæranlegg. Vi deltar gjerne i fra planleggingsfasen og til installasjonen er ferdig. Deretter håndterer vi service og garanti.

Våre erfarne rørleggere

Vi er rørleggere med et bredt erfaringsgrunnlag og omfattende kompetanse. Hos Rørprosjekt AS møter du alltid en serviceinnstilt og faglig oppdatert rørlegger, med yrkesstolthet og høye krav til seg selv. Vi er fagfolk med hjerte for faget, som kan hjelpe deg å velge gode løsninger til best mulig pris, kvalitet og varighet.

Trygghet i godt håndverk

Vårt fokus er å levere håndverkertjenester av høy kvalitet og god service i alle ledd. Det vil si at du som kunde skal føle deg trygg når du velger oss som din rørlegger. Gode resultater kommer gjennom et godt forarbeid. Vi kommer gjerne på en gratis befaring for å raskt avklare oppdragets omfang og bistå deg med gode råd og veiledning.

StartBANK godkjent

Vi er godkjent Rørleggerfirma/i StartBANK med ID 148427.

StartBANK er et felles leverandørregister som brukes av innkjøpere innenfor bygg og anlegg, forvaltning, forsikring og fast eiendom i Norge, til støtte for seriøse leverandører og med oppdatert og kontrollert leverandørinformasjon. Med 4200 leverandører som er evaluert på grunnlag av
forhåndsbestemte godkjenningskriterier, er StartBANK en rettferdig, åpen og sikker løsning for valg av pålitelige leverandører. Dette gir leverandørene mulighet til å konkurrere på like vilkår og bidrar til bruk av seriøse aktører, og skaper nye forretningsmuligheter for både innkjøpere og leverandører.

Bransjenettverket StartBANK ble startet på grunnlag av et pilotprosjekt kalt «Seriøsitet i byggenæringen» som ble lansert i 2005 i samarbeid mellom Byggenæringens landsforening (BNL), norske myndigheter og Achilles. StartBANK utvikles kontinuerlig for å oppfylle de stadig mer krevende juridiske føringene og behovene for risikohåndtering i byggebransjen.

Godkjenninger:

Sentralt godkjent - meke Mestermerket StartBank logo

KEM ingeniør

Tore Heggøy
Daglig Leder
Rørleggermester og KEM ingeniør